Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Vom lua startul la Maratonul Bucureşti

Maratonul Bucuresti 2016

Noi, echipa „Plantăm fapte bune în România” am spus DA acţiunilor competiţiilor sportive în 2016. Pe 9 octombrie poţi face diferenţa pe termen lung.

Pentru că ştim că cel mai simplu mod de a te implica, este prin ceea ce te reprezintă cel mai bine ţie, iubitorului de sport, îţi oferim posibilitatea să ne susţii în premieră, pe 9 octombrie, la Maratonul Bucureşti:

 http://bucharest-marathon.com/plantam-fapte-bune-in-romania/

În câţiva paşi simpli alegi Plantăm fapte bune în România:

  1. Alegi distanţa.  Introduci datele personale
  2. Alegi din cauzele recomandate -Plantăm fapte  bune în România
  3. Alegi din lista la Organizaţie/companie - Plantăm fapte  bune în România

Înscrierile se fac până pe 25 septembrie.

Ne dorim să avem cât mai mulţi alergători plantatori de fapte bune la primul nostru maraton şi îţi reamintim că suntem prezenţi şi pe Galantom: http://plantamfaptebuneinromania.galantom.ro/

Fondurile colectate în urma competiţiilor, vor servi la organizarea acţiunilor de plantare din 12 noiembrie 2016.

Printre plantatorii de fapte bune se numără și sportivi (atleți, triatleți, cicliști etc.). Alex Găvan a susţinut proiectul nostru în 2015: https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/videos

Vasile Călmăţui, voluntarul nostru a făcut din participare la X-man Oradea o poveste de  neuitat: pe 25 iunie, Vasile a înotat 3,8km, a pedalat 180km şi a alergat 42km la primul său triatlon. Anul acesta, Vasile strânge fonduri pentru plantarea din 12 noiembrie.

Şi tot anul acesta, am fost prezenţi în premieră la Swimathon. 20 de înotători - fundraiseri, 50 de minute, 4 culoare, 201 lungimi de bazin şi 263 de susținători sunt cifrele noastre.

Schimbă astfel ceva în viaţa generaţiilor viitoare care aleg să trăiască într-o Românie în care se plantează mai mult şi se taie sustenabil. Participă pe 9 octombrie alături de noi la Maratonul Bucureşti.

Pentru detalii despre cum poţi susţine PFBRo, scrie-ne la [email protected] şi [email protected].

magnifiercrosschevron-down