Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Susține pădurile. Redirectionează 3.5% din impozitul pe venit Asociației EcoAssist!

Depindem de păduri pentru a supraviețui. Aerul pe care îl respirăm depinde de păduri pentru că ele stochează CO2 și eliberează oxigenul care susține viata.

De fapt, natura ne oferă totul, de aceea e timpul să-i oferim ceva în schimb și să ne implicăm și mai mult în îmbunătățirea calității vieții pentru generațiile viitoare, dar și pentru noi înșine.

E nevoie ca la acest exercițiu să luăm parte toți. CHIAR ȘI TU. O poți face acum și nu te costă nimic. Trebuie doar să direcționezi 3.5% din impozitul pe venit, până în data de 25 mai către Plantăm fapte bune în România. Noi vom planta în numele tău și, după ce pandemia va fi trecut, te vom invita să plantezi (sa ni te alaturi) chiar tu în cadrul acțiunilor noastre.

Ne mândrim cu peste 1.5 milioane de puieți plantați în primii zece ani de activitate. Din acestia doar doar 6.420 dintre ei au prins rădăcini din redirecționarea lui 3.5% (fostul 2%).
Ținând cont că plantarea și îngriirea unui puiet costă în jur de 15 lei, suntem convinși că împreună putem face mai mult.

Dacă te-am convins, urmează câtiva pași simpli:

01
Descarcă declarația 230
02
Tipăreşte declarația în dublu exemplar şi completează datele tale.
03
Semnează declarația și:

PFa/profesii liberale/chirii/dividende

Poți direcționa până la 3,5% din impozitul pe venit către EcoAssist. Până în data de 25 mai depui personal la ANAF sau online prin Spațiul Privat Virtual ANAF (SPV) Declarația Unică privind impozitul pe venit pe anul anterior. La completarea declarației, secțiunea VI, punctul B, utilizezi datele EcoAssist :
CIF: RO 23094560
Cont bancar: RO55 INGB 0000 9999 0786 9434

Important de știut!

  • Data limită pentru trimiterea formularului este 25 mai 2021
  • Dacă ai semnatură electronică, poți face tot procesul online
  • Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (din cartea de identitate)
  • Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale Asociației EcoAssist, reprezentantul legal al inițiativei Plantăm fapte bune în România. Tu trebuie să completezi doar datele tale personale și să semnezi; rubrica “Suma” nu trebuie completată, inspectorul fiscal va face acest lucru.
Declarația Unică 212 privind impozitul pe venit    
Ghidul oficial de completare al Declarației Unice
magnifiercrosschevron-down