Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Certificatul 
Green Endorsement

De-a lungul timpului, ne-am concentrat pe diferite proiecte sau acțiuni de voluntariat. Principalul nostru scop este acela de a ajuta la mărirea suprafeței împădurite și implicit a calității aerului pe care îl respirăm.

Green Endorsement este una dintre cele mai importante realizări ale proiectului nostru. Din 2016, oferim voluntarilor acest certificat care este recunoscut de peste 30 de companii de la noi din țară pentru a-i încuraja să se alăture în cât mai multe acțiuni.

Proiecte

Ce este 
Green Edorsement?

Rolul certificatului Green Endorsement este acela de a ajuta voluntarii pentru angajare. Suntem de părere că implicarea acestora în campaniile noastre este un important beneficiu, iar companiile multinaționale au nevoie de oameni dornici să ajute.

Proiecte

Cum obțin 
Green Endorsement?

Pentru a obține certificatul Green Endorsement trebuie să iei parte la campaniile de împădurire. După părerea noastră, în cadrul acestora îți sunt evidențiate calitățile de lider, de ascultător și dorința efectivă de a face o faptă bună pentru țara în care trăim.

Aceste atribuții sunt esențiale în orice companie din România, iar astfel în urma proiectului de împădurire vei obține certificatul Green Endorsement Basic sau Green Endorsement Pro. 
magnifiercrosschevron-down