Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Implică-te

Împreună plantăm și creștem păduri în România!
Plantăm fapte bune în România” este o iniţiativă naţională de împădurire pe bază de voluntariat, care își propune implicarea societății civile, a instituțiilor publice, companiilor și publicului larg în plantarea, creşterea şi protejarea de păduri în toată țara. 
IMPLICĂ-TE
Dacă te-am convins să iei parte acțiunilor de împădurire, nu este nevoie decât să ne contactezi!
AFLĂ MAI MULTE
ONG-URI
Rezultatele obținute până în prezent au fost posibile și datorită sprijinului venit din partea ONG-urilor care ne-au fost alături în acțiunile întreprinse de noi.
AFLĂ MAI MULTE
01
Vrei să faci o schimbare? Totul poate începe cu tine
02
Înscrie-te la următoarea noastră acțiune de voluntariat
03
Participă la prima ta acțiune de plantare de puieți
Implică-te

De ce să te înscrii?


Simți nevoia să faci o schimbare pozitivă în viața ta? Vrei să dai o mână de ajutor mediului înconjurător? Ṭi-ai dori să fii un exemplu pentru cei din gașca ta? Vrei să îți dezvolți anumite abilități sau să-ți descoperi noi talente? Ori, pur și simplu, ți-ar plăcea să-ți faci prieteni noi și să găsești un mod plăcut și util de petrecere a timpului liber?

Te poți alătura nouă pentru a lupta împotriva defrișărilor, alunecărilor de teren și cel mai important: pentru a ne ajuta să avem o țară mult mai verde, cu un aer mult mai curat!

educare
Implică-te

Înscrie-te la plantare!

Înscrie-te la plantare!
Dacă vrei să fii un exemplu și să ajuți România să fie mai verde, trebuie doar să ne scrii pe adresa : [email protected], iar noi te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre viitoarele noastre campanii de plantare pe bază de voluntariat.
Înscrierea se face rapid!
Te vom contacta în cel mai scurt timp!
Dăruiește o faptă bună!
Blank Form (#3)

IMPLICĂ-TE

ONG-uri

Împreună, facem diferența!
Rezultatele obținute până în prezent de asociația noastră au fost posibile și datorită sprijinului venit din partea ONG-urilor care ne-au fost alături de-a lungul timpului în acțiunile întreprinse de noi. Dacă organizația din care faci parte este interesată să se alăture inițiativei noastre, există următoarele posibilități: 

coordonarea județului (dacă nu există deja un ONG coordonator) pe baza semnării acordului de parteneriat cu primăria și reprezentantul național
mobilizarea de voluntari
promovarea inițiativelor noastre, în beneficiul comun al mediului înconjurător, economiei și societății românești
magnifiercrosschevron-down