Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

UniCredit Țiriac Bank se implică în inițiativă

vizual Unicredit

UniCredit Tiriac Bank va planta anul acesta un copac pentru  North Face Sale fiecare client care alege să primească raportul de activitate al cardului de credit prin email in locul variantei tipărite, în cadrul parteneriatului pe care banca l-a dezvoltat cu  inițiativa “Plantăm fapte bune în România”.

Obiectivul UniCredit Țiriac Bank în cadrul noului proiect de implicare și responsabilitate socială este să planteze 10.000 de copaci în 2014.

Clienții care în prezent primesc raportul de activitate în format tipărit pot opta pe loc pentru primirea North Face Cheap documentului în varianta electronică, pe e-mail sau pot alege această alternativă prin serviciul Online B@nking.

Totodată, angajații și clienții băncii sunt invitați să se alăture acțiunilor de plantare de copaci. În această primăvară, echipa UniCredit Țiriac Bank, împreună cu echipa “Plantăm fapte bune în România” și clienții care doresc să se alăture, vor planta copaci în trei județe din țară: pe 22 martie în Constanța, pe 5 aprilie în Mureș și pe 26 aprilie în Iași.

“Suntem foarte încrezători în rațiunile proiectului <<Plantăm fapte bune în România>>. Pentru noi este esențial ca inițiativele în care ne implicăm să ajute cu adevărat comunitățile vizate. Defrișările sunt o problemă serioasă în România și pot avea consecințe foarte grave pentru mediu și pentru viețile oamenilor. Din această perspectivă, suntem mândri să participăm la plantările de copaci programate de partenerii noștri din Asociația EcoAssist. În plus, aplicăm aceeași logică și pentru business-ul nostru și punem umărul la protejarea naturii, rugându-i pe clienții noștri să renunțe la rapoartele tipărite și să opteze pentru cele electronice, o alegere mai inteligentă din punct de vedere ecologic și de altfel mult mai accesibilă”, a spus Anca Nuță, director Identitate & Comunicare, UniCredit Țiriac Bank.

 „Ne bucurăm că UniCredit Țiriac Bank a ales reducerea considerabilă a consumului de hârtie și concomitent susținerea inițiativei noastre, „Plantăm fapte bune în România”. Practic, UniCredit Țiriac Bank reușește să îmbine armonios dezvoltarea de business cu cea de implicare în activități cu impact pozitiv asupra mediului și asupra comunităților locale. Acesta este modelul către care credem că ar trebui să ne îndreptăm cu toții”, ne-a declarat Liana Buzea, fondatorul „Plantăm fapte bune în România”.

colaj unicredit

magnifiercrosschevron-down