Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Toamna se numără faptele bune!

Toamna a adus cu ea nu numai o vreme mai plăcută, ci şi timpul pentru ca faptele bune să se facă auzite. În acest sens, în data de 6 septembrie, la Casa Mărgărit din Bucureşti, a avut loc o întâlnire între echipa „Plantăm fapte bune în România!” şi jurnalişti.

Ne-am bucurat că au dat curs apelului nostru reprezentanţi de la The Money Channel, Adevărul, Radio România Internaţional, Agerpres şi Green Report. Întâlnirea a avut loc într-o atmosferă relaxată, în cadrul căreia am prezentat pe larg mişcarea, obiectivele propuse pentru următorii 5 ani şi provocările noastre, iar la final aromele plăcute ale preparatelor făcute în Casa Mărgărit i-au încântat pe invitaţi. În acest moment suntem în stadii avansate ale discuţiilor cu fiecare dintre invitaţi, în vederea încheierii unor acorduri de parteneriat pe această iniţiativă amplă.

Le mulţumim celor care au răspuns apelului nostru şi sperăm ca acestora să li se alăture cât mai mulţi reprezentanţi ai mass media. Mulţumim şi fotografului Adrian Holerga pentru frumoasele poze realizate.Urăm felicitări echipei de comunicare pentru pregatirea unui eveniment frumos!

În perioada următoare, conferinţe similare vor avea loc în Argeş, Vaslui, Mureş şi Satu Mare. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

magnifiercrosschevron-down