Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

TIMAC AGRO implică agronomii în plantare

  echipa TIMAC AGRO 4 echipa TIMAC AGRO 5

Timac Agro România a fost partenerul inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România  pentru acțiunea din localitate Tigveni, județul Argeș.

30 de angajați ai companiei Timac Agro România au participat la acțiunea desfășurată în județul Argeș. La Tigveni, voluntarii companiei au plantat 500 de stejari, scopul împăduririi fiind acela de a preveni alunecările de teren, fenomen care a afectat zona în ultimii ani.

Timac Agro România are în vedere Respectul mediului” și grija pentru generațiile viitoare. Prin proiectul Plantăm fapte bune în România nu numai că susținem o inițiativă românească, cu impact pe termen lung pentru comunitate, ci și implicăm angajații în activități de protecția mediului”.

echipa TIMAG AGRO 2 echipa TIMAC AGRO 3

„Suntem bucuroși și onorați de colaborarea cu TIMAC AGRO România. Noul nostru partener a ales să își implice angajații, în mod simbolic într-o zi de lucru, în impădurirea unui teren degradat. A fost prima noastră echipă de voluntari care a avut în componență agronomi. Cu fiecare groapă sapată, voluntarii indicau tipul de sol și elementele necesare îngrijirii copăceilor în sezonul estival, atunci când buruienile vor crește și vor periclita viața copăceilor. Activăm în domenii conexe, de aceea colaborarea poate genera multe alte lucruri benefice pentru pădurile pe care le creștem”, a declarat fondatorul  „Plantăm fapte bune în România”, Liana Buzea.

Albumul foto al acestei acțiuni poate fi regăsit pe pagina oficială de facebook a  „Plantăm fapte bune în România.

magnifiercrosschevron-down