Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Solidaritatea pentru mediu i-a ajutat pe voluntari să învingă ploaia de la Peștera

 

"În ciuda ploii din cursul dimineții, voluntarii au ținut să contribuie la extinderea perdelei forestiere de protecție a comunei Peștera. Este o dovadă de solidaritate și implicare pentru protecția reală a mediului înconjurător și a comunităților", declară Cosmin Bârzan, coordonator local Constanța.

La Peștera, în judeţul Constanța, aproximativ 360 de voluntari și-au dat întâlnire pentru a planta 10,000 de puieţi forestieri de glădiță pe o lungime de 0,9 km, pe marginea DJ 222.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Acţiunea din 18 noiembrie a fost realizată cu susținerea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La nivel național, sprijină inițiativa companiile Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Organizatorii locali sunt: Asociația Centrul pentru Resurse Civice şi Primăria și Consiliul local al comunei Peștera. Partenerul pentru mobilitate al acțiunii este Avia Motors.

Au participat cu voluntari: Agenția pentru sisteme și servicii informatice militare, Ameropa Grains, Asociația Noua Acropolă, Avia Motors, Cercetașii marini, Coca Cola HBC, DP World Constanța, Mega Image, Daikin, DB Schenker, DHL și Holland Farming și Rig Service.

Vă reamintim că o parte dintre acțiunile organizate de Plantăm fapte bune în România au fost amânate pentru data de 25 noiembrie, din cauza condițiilor meteorologice.

Mulțumim tuturor celor implicați!

 

magnifiercrosschevron-down