Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

SIXT Group România susține inițiativa „Plantam fapte bune în România”

SIXT Group România a devenit partener de mobilitate al inițiativei Plantăm fapte bune în România. Echipa de proiect a reușit astfel să organizeze acțiuni de împădurire într-un număr mare de județe și să pregătească plantările din 2019.

Mai mult, angajați ai companiei au participat, în calitate de voluntari, la acțiunea de împădurire din localitatea Tătaru, județul Prahova. Aceștia au venit la plantare alături de familie și au dăruit naturii din puținul lor timp liber. Copiii angajaților au avut ocazia să învețe cum se plantează un copac și ce înseamnă responsabilitatea față de mediul înconjurător.

Educația și grija față de natură și societate în general sunt cele două mari direcții spre care Grupul își direcționează resursele și acordă sprijin. În acest sens, SIXT Group România a lansat platformele program, #AlwaysYesToEducation (2017) și #AlwaysYesToRomania(2016).

SIXT Group România, în actiunile de CSR, înseamnă angajații #AlwaysYesToEducation și #AlwaysYesToRomania care se implică voluntar în acțiuni punctuale.

magnifiercrosschevron-down