Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

S-au plantat fapte bune în perdeaua de protecție forestieră de la Sînmihaiu Român

 

Perdeaua de protecție forestieră începută în martie 2016 la Sînmihaiu Român, a prins rădăcini, în procent de peste 70%, dar a avut nevoie de completări cu puieți.

„Vremea a fost favorabilă acțiunii noastre de extindere și completare cu puieți și în aproximativ 2 ore s-au plantat 4.000 de puieţi forestieri cu ajutorul a 400 de voluntari, mulți dintre ei fideli acțiunilor noastre de împădurire” a declarat Andreia Schneider, coordonator local Timiş.

Am fost susținuți de voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Daikin, Continental Automotive Products, Tires Division, Hella România, CCHBC, Valeo, Accenture, Cmed Group, UPS, BeeSpeed Automatizări, Sustainalytics, Artmatch, KPMG, Sindicat IT, DHL, DB SCHENKER, Asociația tineri pentru viață Arad, Noua Acropolă Arad.

Asistența tehnică de specialitate a fost asigurată de ingineri din cadrul Direcției Silvice Timiș.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Acţiunea din 18 noiembrie a fost  realizată cu implicarea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Au sprijinit inițiativa Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Organizatori locali au fost: Asociația ECO CLUB Timișoara şi Primăria și Consiliul local al comunei Sînmihaiu Român.

Partenerii locali ai acţiunii au fost: Continental Automotive Products, Tires Division, Hella România. Susținători locali: Iulius Mall şi AdPartner.

Mulțumim tuturor voluntarilor și partenerilor care au făcut posibilă acțiunea din acest an!

Credit foto: timisoreni.ro

 

magnifiercrosschevron-down