Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

R.N.P. ROMSILVA - partener instituțional PFBRo

Începând din 2015 până în prezent, beneficiem de sprijinul oficial al Regiei Naționale a Pădurilor - ROMSILVA, ca parte din parteneriatul încheiat cu Ministerul Apelor și Pădurilor. 

Prin acest parteneriat de lungă durată, R.N.P. ROMSILVA a sprijinit inițiativa noastră atât cu personal silvic specializat la pregătirea plantațiilor (acordând asistență tehnică și recomandări) și desfășurarea acțiunilor de plantare cu voluntari, cât și cu sponsorizarea puieților acolo unde aceștia au fost în excedent.

Sprijinul total acordat în perioada noiembrie 2015 - martie 2017 se ridică la 228.773 puieți care au fost plantati în cadrul acțiunilor din 15 județe (2015, 2016).

Acțiunea din data de 25 martie 2017 de la Siliștea-Gumești, județul Teleorman s-a bucurat, de asemenea, de sprijinul oferit de către Regia Națională a Pădurilor - ROMSILVA. Acesta a constat atât în prezența celor patru specialiști (ingineri silvici și pădurari), cât și în cei 5.000 de puieți forestieri oferiți drept sponsorizare. RNP-Romsilva, prin Direcția Silvică Teleorman, Ocolul Silvic Slăvești a pus la dispoziție voluntarilor 2.500 de puieți de cer (Quercus cerris), 1.250 puieți de arțar (Acer platanoides) și 1.250 puieți de sânger (Cornus sanguinea).

Speciile au fost alese în conformitate cu prevederilor proiectului tehnic de instalare a culturii forestiere în terenul degradat vizat. 

Mulțumim acestei instituții pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor. Dorim să dezvoltăm acest parteneriat benefic comunităților locale și în viitor.

magnifiercrosschevron-down