Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Portalul Administratie.ro se alatura miscarii

Incepand cu joi, 23 iunie 2011, avem un nou sustinator care va sprijini comunicarea cu administratia publica din Romania.


Portalul national de administratie publica http://www.administratie.ro/ va ajuta organizatorii din societatea civila sa construiasca aceasta miscare nationala de impadurire, prin postarea unui anunt in mod regulat, deopotriva pe portal cat si in newsletter-ul cotidian.

Le multumim reprezentanţilor portalului Administratie.ro pentru sprijinul acordat, cu atat mai mult cu cat implicarea administratiei publice este esentiala in fiecare judet din tara pentru bunul mers al acestei initiative.

Initiativa noastra se va derula la nivel national, pe o perioada de 5 - 7 ani  si vizieaza trei obiective: plantarea a 300 de ha in primul an si intretinerea acestora pana la declararea starii de masiv, realizarea unei harti virtuale a zonelor despadurite si realizarea unei campanii de constientizare a publicului privind importanta padurilor.

Pana in prezent în cadrul miscarii au fost realizate plantari pilot in 4 judeţe (Arges, Ialomita, Mehedinti si Timis), au fost implicati 1230 voluntari, 5 ONG-uri de mediu, 3 Institutii ale Prefectului, 3 Inspectorate Scolare Judetene, 2 Inspectorate Judetene de Jandarmi, 4 Directii Silvice, 7 administratii publice locale si 6 companii. Rezultatele sunt prezentate in raportul intermediar al initiativei.

Pentru cei interesati de implicarea in aceasta initiativa, va invitam sa parcurgeti sectiunea Implica-te! si ulterior sa ne contactati.

magnifiercrosschevron-down