Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Plantările din Timiș sunt susținute de Continental Anvelope Timişoara

Organizatorii campaniei de împădurire din județul Timiș a primit sprijinul Continental Anvelope Timişoara. Compania a acordat o sponsorizare de 1500 de euro, fonduri utilizate în pregătirea şi derularea plantărilor din localitățile Livezile (12 noiembrie) și Dudeștii Vechi (19 noiembrie).

„Continental Anvelope Timişoara susţine proiecte specifice dezvoltate pentru comunitatea locală, în concordanţă cu strategia noastră de responsabilitate socială corporatistă. De aceea am ales să susţinem Mişcarea Naţională de Împădurire «Plantăm fapte bune în România!» proiect în care avem încredere că va reuşi să aducă în opinia publică nevoia de refacere a pădurilor româneşti”, după cum ne-au declarat Anca Fiat, PR în cadrul companiei.

„Acest proiect se potriveşte foarte bine cu strategia noastră de comunicare, în special anul acesta, desemnat de ONU «Anul Internaţional al Pădurilor», dar şi «Anul European al Voluntariatului». În această direcţie astfel sperăm ca prin acest proiect vom reuşi, împreună cu iniţiatorii acestui proiect, să implicăm atât angajaţii companiei Continental, cât şi opinia publică în susţinerea proiectelor de voluntariat”, a adăugat Anca Fiat.

magnifiercrosschevron-down