Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Plantăm fapte bune în România a mai adăugat un județ pe lista celor în care împăduresc

 

„Deși am avut emoții că va ploua și nu vom putea planta, am ales să mergem înainte, după cum ne propusesem. Am reușit, așadar, să plantăm în extinderea, cât și în completarea vegetației existente un număr de 8.500 de puieți, din care sperăm să se prindă cât mai mulți. Mulțumim tuturor celor prezenți și celor care ne-au sprijinit!”, spune Elena Sîrbu, coordonator județean Gorj.

340 de voluntari au răspuns pozitiv la apelul inițiativei Plantăm fapte bune în România, pentru acțiunea din 18 noiembrie, din județul Gorj. Puieții de salcâm și cer au prins rădăcini pe o suprafață de 1,8 ha, teren neproductiv și cu pericol de alunecare, aparținând Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Vladimir.

În urma activității de plantare sau de organizare, voluntarii vor primi certificatul Green Endorsement, recunoscut în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement) sau un certificat de participare din partea Asociației Team for Next Generation, organizator local Gorj.

Acţiunea din 18 noiembrie a fost realizată cu susținerea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La nivel național, sprijină inițiativa companiile Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Partenerii şi sponsorii locali au fost: Direcția Silvică Gorj, ISJ Gorj, Consiliul Județean și Instituția Prefectului Gorj, Liga Studenților din U.C.B, Liceul Teologic, Colegiul Tehnic Gheorghe Magheru, Colegiul Tehnic Nr. 2, Colegiul Tehnic H. Coanda, Liceul Energetic, ExpresTransport SA și Carrefour.

Organizatorii locali au fost Asociația Team for NEXT GENERATION, Primăria și Consiliul local Vladimir.

Vă reamintim că o parte dintre acțiunile organizate de Plantăm fapte bune în România au fost amânate pentru data de 25 noiembrie, din cauza condițiilor meteorologice.

Mulțumim tuturor celor implicați!

magnifiercrosschevron-down