Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Plantăm fapte bune în România – Mihăești, județul Vâlcea

Sâmbătă, 30 martie 2019, în comuna Mihăești din județul Vâlcea a avut loc o nouă acțiune de împădurire a inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariatPlantăm fapte bune în România”.

"Din 2011 Plantăm fapte bune în România contribuie la creșterea suprafețelor împădurite. M-am alăturat acestei inițiative în 2015 din pasiune, grijă pentru mediul înconjurător și pentru ca am încredere că astfel de demersuri colective vor da roade. Rezultatele și rata de succes a pădurilor plantate până în prezent, precum și entuziasmul ne motivează să continuăm plantările terenurilor degradate. Sâmbătă, 30 martie 2019, am plantat 5.000 puieți de cer (specie înrudită cu stejarul), în comuna Mihăești, județul Vâlcea. S-au implicat în plantarea celor 2 hectare 550 de voluntari plantatori ai instituțiilor, liceelor, organizațiilor non-guvernamentale sau simpli cetățeni din județul Vâlcea. Asociația Zâmbete Colorate și Primăria comunei Mihăești s-au îngrijit de organizarea la nivel local a întregului eveniment, primind materialul săditor și sprijin tehnic de specialitate din partea Direcției Silvice Vâlcea și a Ocoalelor Silvice Băbeni, Drăgășani, Rm. Vâlcea. Ne-a bucurat că ne-au fost alături în această zi dl director al RNP Romsilva - George Mihăilescu și dl Daniel Angelescu - fotograf oficial al Casei Regale a României. Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și celor prezenți plantatori, sponsori, parteneri pentru contribuția voluntară și dorința comună de a da naștere unei noi păduri" - a declarat Antoanela Enăcache - coordonator județean Plantam fapte bune în România și președinte a Asociației Zâmbete Colorate.

Primarul comunei Mihăești, Bărzăgeanu Constantin, mulțumește tuturor voluntarilor, organizațiilor, instituțiilor și societăților care au participat la acțiune.

Organizatorii locali: Asociația Zâmbete Colorate, Primăria și Consiliul Local al Comunei Mihăești.

Partenerii naționaliJYSK, Bergenbier și Dedeman. Susțin financiar inițiativa: Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland și SIXT.

Partener local: Direcția Silvică Vâlcea, Crucea Roșie Română - Filiala Vâlcea, RNP Romsilva

Sponsori locali: SC HWG Consulting SRL, SC Daniel Angeles SRL, SC Boromir Ind SRL, SC Agrodor SRL, SC Vilextur SRL, SC Sarcom SRL

magnifiercrosschevron-down