Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Plantăm fapte bune în România la Swimathon București

swimathon-2016

Fundația Comunitară București lansează campania de donații pentru cea de-a patra ediție a Swimathon, evenimentul-platformă de strângere de fonduri prin înot.

Anul acesta, Swimathon găzduiește 20 proiecte din București și Ilfov, care își propun să atragă din comunitate 246.000 lei. Campania de fundraising are loc între 2 iunie și 2 iulie, iar donațiile pot fi făcute pe platforma www.swimathonbucuresti.ro până pe 31 iulie. Plantăm fapte bune în România participă în premieră la acest eveniment.

La Swimathon București 2016 următoarele proiecte caută donatori pentru cauzele lor:

Pe 12 noiembrie, Plantăm fapte bune în România va organiza o campanie de împădurire cel puţin la fel de mare precum cea din 2015. Pentru ca acţiunea să fie posibilă, este necesar sprijinul financiar.

4 Echipe: Plantatorii SubacvaticiCuloarul verdeToate frunzele sus! și Dream Green Team, adică 20 de înotători-fundraiseri vor înota pe 2 iulie pentru cauza pădurilor, în cadrul Swimathon București.

Donează pentru ei și susține Plantăm fapte bune în România!

Hai în gradene pe 2 iulie, între orele 9,00 - 14,00, la bazinul olimpic Anatol Grințescu, CS Dinamo!

Pentru fiecare donație, înotătorii vor planta în numele tău mai mulţi copaci, într-o pădure special dedicată ție si lor!

magnifiercrosschevron-down