Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Plantăm fapte bune în România ajunge pentru prima dată la Cluj

Plantăm fapte bune în România adaugă pe lista județelor cu acțiuni de împădurire și Clujul. Voluntarii înscriși sunt așteptați în data de 10 noiembrie în localitatea Taga.

În județul Cluj vom planta gorun și stejar, în colaborare cu Ocolul SIlvic Gherla și Direcția SIlvică Cluj, pe un teren de aproape un hectar inclus în fondul forestier de pe raza comunei. Suntem foarte bucuroși să anunțăm prima acțiune Plantăm fapte bune în România în județul Cluj. Suntem cu atât mai bucuroși cu cât afluxul de voluntari a fost foarte mare, dovadă a spiritului civic care există în Cluj și dovadă a implicării societății civile în acțiuni de mediu. Dorim să atingem mai multe scopuri, pe lângă cel al implicării societății civile, mass-media, companii, autorități publice, poate cel mai important fiind grija față de mediul care ne înconjoară, față de aerul pe care-l respirăm. Este într-adevăr o cauză pe termen foarte lung, care nu aduce rezultate imediate, dar tratează un aspect care ne afectează direct pe toți, oriunde ne-am afla și nu ar trebui să rămânem indiferenți. Schimbarea începe cu noi și cu pași mărunți, dar important e să înceapă”, a declarat Daniel Baciu, coordonator județean Cluj.

5.000 de puieți vor prinde rădăcini la Taga, prin implicarea celor 150 de voluntari înscriși.

În urma activității de plantare sau de organizare, voluntarii vor primi certificatul Green Endorsement, recunoscut în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Partenerii naționali Plantăm fapte bune în România sunt JYSK, Bergenbier și Dedeman. Alături de ei, susțin financiar inițiativa CEC Bank, Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland, SIXT România, Skanska și Yusen Logistics.

Participă cu voluntari KPMG, LIDL, Rompharm, SYKES și SOMPRODUCT Cluj.

Organizatorii acțiunii sunt Asociația EcoAssist, Direcția Silvică Cluj și Ocolul Silvic Gherla.

magnifiercrosschevron-down