Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Ajută-ne să împădurim ROMÂNIA!

PFBR presa

Plantăm fapte bune în România demarează alături de North Face UK Outlet  LS Travel Retail Romania campania Ajută-ne să reîmpădurim ROMÂNIA!începând cu 10 septembrie.

Proiectul își propune ca până pe 22 octombrie, să ii invite pe toți cei care își doresc să contribuie la salvarea pădurilor din România, să se implice direct, prin înscrierea ca voluntari. O alta modalitate prin care doritorii pot participa la campanie este donarea de fonduri, necesare împăduririlor de toamnă.

Acțiunile de toamnă sunt programate pe 22 noiembrie, iar localitățile vizate de campanie sunt:

  1. Bălțați, județul  Iași (se pot înscrie 20 de persoane din orașul Iași. Transportul se va face din Iași) ;
  2. Peștera, județul Constanța  (se pot înscrie 20 de persoane din orașele Constanța și Medgidia. Transportul se va face din orașul Constanța);

Înscrierea voluntarilor se face direct la adresa [email protected].

O altă modalitate prin care doritorii se pot implica în campania Ajută-ne să împădurim ROMÂNIA!, este cea financiară, prin donații în cutiile special amplasate în magazinele inmedio, Relay, 1 Minute, So Coffee, Voyage Cafe  și Le Café inmedio sau direct în conturile PFBRo:

RO10 BRDE 445S V007 9050 4450 (RON) și RO11 BRDE 445S V435 2674 4450 (USD).

Colaborarea dintre  Plantăm fapte bune în România și LS Travel a început în noiembrie 2013, când 20 de angajați ai companiei au participat, în calitate de voluntari, la plantarea de la Armășești. Ulterior, aceștia s-au alăturat inițiativei și  pentru acțiunea de la Breaza din primăvara acestui an.

Campania „ Ajută-ne să împădurim România”  face parte din proiectul Pădurea Inmedio, demarat în anul 2013, prin care ne propunem să protejăm pădurile, atât prin acțiuni de plantare cât și prin acțiuni de ecologizare a traseelor forestiere.  Prin această campanie, dorim să oferim clienților noștri din diverse zone ale țării,  posibilitatea de a participa ca voluntari la plantări. Astfel, am găsit în ”Plantăm fapte bune în România”, partenerul ideal pentru campania de împădurire, deoarece este singurul proiect care se desfășoară în 12 județe ale țării. Sperăm ca acesta să fie doar începutul iar în anii viitori, să mărim numărul de județe în care să derulăm aceste acțiuni”, a mărturisit Claudiu Roznovszky, Coordonator Green Team, LS Travel Retail Romania.

Îmi pare bine că proiectul acesta se derulează la nivel național. Până în prezent am avut doar angajații LS Travel implicați în acțiunile noastre. De acum extindem nivelul de implicare și ducem mesajul nostru spre publicul larg. Ce poate fi mai frumos în dezvoltarea demersului dect momentul acesta în care ajungem la oameni pe care nu i-am fi accesat anterior?!” a declarat Liana Buzea, fondatorul Plantăm fapte bune în România.

magnifiercrosschevron-down