Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Un sfert de milion de copăcei în 5 ani de „Plantăm fapte bune în România”

Un bilanţ fericit şi pentru primăvara lui 2015: am intrat in al cincilea an cu 258.200 de puieţi plantaţi pe o suprafaţă de peste 65 de hectare.

La final de martie, Plantăm fapte bune în Româniaa deschis seria acţiunilor de primăvară la Armăşeşti, în judeţul Ialomiţa. Luna aprilie a fost cu plantare pentru localităţile Peştera din judeţul Constanţa şi Bălţaţi, din judeţul Iaşi.

La cele trei acţiuni au fost prezenţi 670 de voluntari care au plantat 21.500 de puieţi de plop alb, ulm, glădiţă şi sălcioară. La Peştera, voluntarii au realizat o perdea forestieră de protecţie a drumului care leagă două localităţi, iar în celelalte două judeţe noile păduri îi vor proteja pe localnici împotriva alunecărilor de teren din zonă.


DSC_0471_2


Primăriile din Armăşesti, Peştera şi Bălţaţi au oferit susţinerea necesară. Puieţii plantaţi la Bălţaţi au fost puşi la dispoziţia voluntarilor de către Direcţia Silvică Iaşi, iar Penitenciarul a contribuit prin implicarea la plantare a persoanelor private de libertate.

Voluntarii care au acţionat primăvara aceasta sunt membri ai Uniunii Studenţilor din România, Upside Down, ai Asociaţiei HPN-Help People and Nature, ai Centrului pentru Resurse Civice şi ai Asociaţiei Pathos – Departamentul de mediu. Companiile BDO Audit, DB Schenker Romtrans, CBRE Real Estate Consulting, Eurolines România, Inmedio.ro, Luxoft, Mega Image, Unicredit Tiriac Bank, Webhelp România şi Zenith Media au oferit sprijin acţiunilor desfăşurate de Plantăm fapte bune în România.

Prin împăduririle din cele 3 localităţi, Plantăm fapte bune în Româniaa încheiat seria acţiunilor programate pentru primăvara acestui an. Urmează îngrijirile de vară şi plantările de toamnă. Dacă vrei să te implici ne poți scrie la [email protected].

Mulțumim și felicitări pentru că ai ales să faci o faptă bună!

magnifiercrosschevron-down