Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Pe 17 noiembrie am plantat și în Timiș!

Sâmbătă 17 noiembrie s-au plantat fapte bune pe terenul degradat al localității Livezile din județul Timiș. Sub forța hârlețului și cu sprijinul benevol a 300 de voluntari, o suprafață de 1,3 hectare a fost readusă la viață prin cei 6500 de copăcei de frasin și stejar. Din toamna anului 2011 până în prezent în această zonă aridă de câmpie s-au plantat 2,26 hectare cu 11200 puieți de frasin, cer și stejar.

Susținătorii noștri instituționali sunt: Consiliul Local Livezile și Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Timiş.

În judeţul Timiş „Plantăm fapte bune în România” este coordonată de ECO CLUB Timişoara.

„Plantăm fapte bune în România” a fost susținută în județul Timiş de Continental Automotive Products. De asemenea, Copacul de Hârtie Timişoara a oferit până în prezent 3 500 de copăcei.

Mulțumim și următoarelor companii care au participat benevol cu angajaţi: Procter&Gamble, Alcatel-Lucent Romania, Unicredit Tiriac Bank, Bosch Communication, Smart Cube, Flextronics, Continental Automotive Products, Atos.

De asemenea au mai dat o mână de ajutor și un localnici din Denta, elevi ai școlii din comuna Livezile și studenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatății de Vest. Au fost alături de noi și voluntari ai asociațiilor Noua Acropolă, JCI, Geotim, C.S Gratzu, Rescue TM și Verde Pentru Biciclete.

Primăria comunei Livezile a oferit un ceai fierbinte la cazan tuturor voluntarilor.

magnifiercrosschevron-down