Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Comunicăm și plantăm alături de Orange România

DSC_0607

De peste 4 ani, Orange România susține inițiativa „Plantăm fapte bune în România. Fiind un actor responsabil pe piața din România, Orange s-a evidențiat ca o companie ce se dezvoltă în mod responsabil, respectând mediul înconjurător și comunicatea în care își desfășoară activitățile atât angajații, cât și clienții săi.

Începând cu anul 2011, voluntari din rândul angajaților Orange au participat la acțiunile de împădurire desfășurate de „Plantăm fapte bune în România”. Dovedind consecvență și implicare, voluntarii prezenți la plantări au tratat cu seriozitate această responsabilitate, din dorința de a avea un impact pozitiv în dezvoltarea comunității.

În toamna acestui an, Orange a extins sprijinul oferit inițiativei „Plantăm fapte bune în România”. Pentru o comunicare eficientă și de calitate cu echipele de voluntari, compania pune la dispoziția organizatorilor servicii de telecomunicație și terminale pentru o parte din echipa organizatorică. De asemenea, voluntari din rândul angajaților companiei, vor participa acțiunile de împădurire, programate în data de 22 noiembrie.

Mulţumim echipei Orange pentru sprijinul oferit inițiativei „Plantăm fapte bune în România”, atât prin voluntari cât și prin eficientizarea comunicării, prin serviciile pe care ni le pun la dispoziție.

magnifiercrosschevron-down