Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

O nouă pădure de pin silvestru a luat naștere la Moinești

Luna Pădurii a debutat cu o mare acțiune de împădurire, care a avut loc, sâmbătă, 16 martie 2019, în punctul Bâtca al orașului Moinești, județul Bacău. Acțiunea face parte din cadrul iniţiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariat„Plantăm fapte bune în România”.

 „Deși ploaia și vântul ne-au speriat puţin, o comunitate întreagă s-a mobilizat sambătă, la Moinești. Aproximativ 270 de voluntari au plantat, în 3 ore, 6000 de puieţi de pin silvestru, pe o suprafaţă de 2 hectare.  Apreciem efortul tuturor participanţilor de a fi alături de noi.Ne-au demonstrat că putem lăsa în urma noastră o lume mai bună,  a declarat Monica Tataru, coordonator local.

Am fost susținuținecondiționatde grupuri de voluntari organizați de la diferite instituții de sănătate, ordine și siguranță publică, instituții pentru situații de urgență,  multinaționale, firme, ONG-uri, autorități locale și voluntari independenţi, care au venit în număr foarte mare.

Reiterăm mulțumirile noastre spre voluntarii din cadrul: Ocolului Silvic din Moinești, Comănești și Dărmănești, Kaufland, Barlinek, OMV Petrom, Autonom, Detașamentul de Pompieri Moinești, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, Spitalul Municipal de Urgență  Moinesti, Crucea Roșie Moinești și Comănești, autorități locale și județene, independenți. Primăria Municipiului Moinesti și Politia Municipală ne-au fost alături ca de fiecare dată, asigurând sprijin logistic și organizatoric.

Asistența tehnică de specialitate a fost asigurată voluntar de angajați ai Ocoalelor Silvice din Moinești, Comănești, Dărmănești și UAT Moinești.

Organizatorii locali: Asociația ACTIV Moinești, Primăria și Consiliul local al Municipiului Moinești.

Partenerii naționaliJYSK, Bergenbier și Dedeman. Susțin financiar inițiativa: Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland și SIXT.

Mulțumim tuturor voluntarilor și partenerilor care au făcut posibilă acțiunea din acest an!

magnifiercrosschevron-down