Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Miscarea de Sanatate

Ne bucuram sa avem un nou partener alaturi. Este vorba despre Miscarea de Sanatate, prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio. Miscarea de Sanatate urmăreşte să-i îndemne pe ascultătorii Radio România la diferite forme de mişcare, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia.

Campania exclusivă a Radio România este concepută să se desfăşoare anual, promovand diverse tipuri de activităţi sportive în aer liber (sporturi de sezon), precum si diverse zone turistice din ţară şi educă publicul privind importanţa protecţiei mediului prin acţiuni de ecologizare.

In acest sezon Miscarea de Sanatate promoveaza "Plantam fapte bune in Romania" si actiunea de la Tigveni, judetul Arges, din data de 28 aprilie 2012. Astfel, in locul in care in 1974 se filmau secvente din filmul Pacala, in locul in care din 2005 si 2006 terenul aluneca peste drumul national, "Plantam fapte bune in Romania" planteaza in prezent 3 hectare cu frasin si gorun care sa ajute la fixarea solului si pastrarea liniilor de comunicatie ale acestei localitati cu exteriorul.

Va asteptam alaturi de noi!

magnifiercrosschevron-down