Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Mega Image, plantator de fapte bune și în 2014

colaj mega image

Plantăm fapte bune în România se bucură în continuare de sprijinul Mega Image în cadrul consursului de proiecte "Fabrica pentru un viitor curat" lansat în cadrul Programului Delhaize deSustenabilitate.

În campaniile de toamnă 2013 și primăvară 2014, Mega Image a donat fonduri necesare desfășurării plantărilor și a mobilizat angajați în acțiunile derulate în Constanța, respectiv Argeș. Pete 160 de voluntari Mega Image s-au  alăturat echipei Plantăm fapte bune în România și au sădit 1.400 de copaci. Cei mai harnici voluntari au fost premiați cu unelte de grădinărit și pomi fructiferi, pe care îi vor planta în propriile curți sau spații verzi din apropierea locuinței. Astfel, prin participarea susținută la eforturile de împădurire, echipa de voluntari Mega Image s-a implicat concret în reducerea amprentei de carbon, aceasta fiind una dintre direcțiile principale de sustenabilitate abordate de companie.

„Am început colaborarea cu Plantăm fapte bune în România în 2012 din dorința de a proteja viitorul clienților, angajaților și a comunităților din care facem parte. Pentru a îmbunătăți lucrurile este important să lucrăm ca o echipă și să găsim parteneri de încredere. Am apreciat în mod deosebit echipa PFBRo pentru abilitatea lor de a transforma ințentiile bune în fapte concrete. Împreună cu ei și cu voluntarii Mega Image am adus o schimbare pozitivă, cu fiecare copac plantat. Mă bucur că am putut sprijini această inițiativă. A fost o colaborare încununată de succes, pe care sper să o repetăm” a declarat Irina Fosa, Project Manager E-commerce & Sustenabilitate.

Obiectivul colaborării în perioada 2013 - 2014 îl constituie plantarea a 18.50 hectare de teren din 5 județe (Prahova, Mureș, Covasna, Iași și Sălaj).

magnifiercrosschevron-down