Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Kaufland România susține acțiunile de împădurire Plantam fapte bune în România și în 2019

Kaufland România susține inițiativa Plantăm fapte bune în România pentru al patrulea an consecutiv,  prin suport financiar și participare cu voluntari la acțiunile de împădurire.

50 de voluntari Kaufland au plantat aproximativ 650 de puieți de frasin, gorun și paltin la Topoloveni, în județul Argeș. Terenul pe care au prins rădăcini 7.000 de puieți,  în data de 23 martie, este predispus sau afectat de diferite procese de degradare și lipsit de vegetație forestieră.

În 2018, Kaufland România a obținut primul loc în topul celor mai responsabile companii din țară, cu 94 de puncte din 100, conform analizei celei de-a treia ediții Romania CSR Index, ce a inclus peste 600 de companii din țară. Kaufland investește anual peste 6 milioane de euro în programe de responsabilitate socială și sprijină, alături de ONG-uri, peste 150 de proiecte ce au ca scop dezvoltarea sustenabilă a comunităților.

Din 2011 și până în prezent, 35.000 de voluntari au plantat și îngrijit 763.000 copăcei pe un total de 235  hectare de terenuri publice neproductive în 27 de județe. În 2013, inițiativa a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României, iar de-a lungul anilor i s-au acordat zece distincții din partea comunității.

Pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/ sunt disponibile imagini de la acțiunea de la Topoloveni.

magnifiercrosschevron-down