Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Kaufland plantează fapte bune (din 2016)

Kaufland România a devenit unul dintre partenerii principali ai anului 2016 al iniţiativei naţionale de împădurire pe bază de voluntariat “Plantăm fapte bune în România” fiind deja întreprinse primele acţiuni.

Astfel, Kaufland România a susținut financiar acțiunile de împădurire organizate în data de 19 noiembrie. Totodată, 30 de angajați din cadrul companiei au devenit voluntari pentru o zi. Echipa Kaufland a plantat la Jegălia, în județul Călărași, parte din cei 27.500 de puieți de salcie.

 „Implicarea noastră în proiectul “Plantăm fapte bune în România” nu a fost doar una de natură financiară: împreună cu peste 30 de colegi am plantat pentru generațiile viitoare puieți de salcie in județul Călărași. Astfel, ne dorim să cultivăm în companie și în societate responsabilitatea și grija față de mediu”, a declarat Anna  Katharina Scheidereiter, Responsabail CSR Kaufland România.

Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland.  În anul 2005 a fost deschis primul magazin Kaufland în România. Compania germană este reprezentată prin magazine în România, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Germania şi Bulgaria.

magnifiercrosschevron-down