Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

inmedio ne sprijină

colaj inmedio

40 de angajați inmedio au participat în 2013 și 2014 la plantări de North Face Sale copaci pe terenuri degradate și cu risc de alunecare. Cele două echipe au venit alături de noi în județele Ialomița și Prahova și au fost de un real sprijin inițiativei noastre. Energia și entuziasmul lor ne-au determinat să dezvoltăm proiecte cât mai frumoase împreună.

 „Am contactat „Plantăm fapte bune în România” în dorința de a ne coordona într-o acțiune de împădurire (după ce am citit despre lucrurile minunate realizate de această inițiativă). Am fost acceptați și ne așteptau în localitatea Armășești, jud. Ialomița, cu mic, cu mare, să plantăm și noi, la rândul nostru, fapte bune. La ora 10:00 eram primii sosiți și am fost întâmpinați cu drag de coordonatorul nostru, cu un zâmbet larg și cu multe încurajări.

Ne-am apucat cu toții de plantat și, la sfârșitul celor 5 ore, am realizat cu adevărat, cât de mult a însemnat lucrul în echipă (parcela era plină de copăcei – plantați cu grijă, pentru a crește frumos).Din punctul meu de vedere, Cheap North Face UK   consider că ceea ce a realizat Plantăm fapte bune în România”  - organizarea, îndrumarea, seriozitatea și generozitatea - este un lucru măreț și, pentru asta, le mulțumesc!” a declarat Alina Valentina Bădică, Junior Assistant.

magnifiercrosschevron-down