Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Împreună (cu tine) Plantăm! Îngrijim! Împădurim!

Ne-am propus să organizăm şi anul acesta cea mai amplă acţiune de împădurire cu ajutorul voluntarilor. De aceea noi, echipa de voluntari „Plantăm fapte bune în România”, căutam colegi care să contribuie alături de noi la creșterea suprafeței împădurite a țării și la protejarea pădurilor.

Şi pentru că dorim să acoperim o suprafaţă cât mai mare a ţării, căutăm voluntari care să se implice în organizarea acţiunilor din toamnă în cât mai multe judeţe ale ţării.

Trimite-ne CV-ul și o scurtă motivație, pe adresa: [email protected]. Sperăm să te avem alături de noi în echipă!

Din 2011, prin implicarea a 22.182 voluntari am plantat 462.200 puieţi pe o suprafaţă de 135.5 hectare de teren public, aflat în situații dificile: suprafețe agricole degradate, afectate de alunecări sau  în pericol de deșertificare. Reușita proiectului se datorează perseverenței, dragostei pentru natură, dar și implicării, în regim de voluntariat, a specialiștilor din silvicultură.

Acțiunile de împădurire  au reprezentat cea mai importantă sursă de dezvoltare a proiectului, cea mai amplă fiind cea din 14 noiembrie 2015, când voluntari din 14 judeţe ale ţării au plantat cu noi în cadrul campaniei „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”

Schimbă astfel ceva în viaţa generaţiilor viitoare care aleg să trăiască într-o Românie în care se plantează mai mult şi se taie sustenabil.

Alătură-te echipei noastre!

magnifiercrosschevron-down