Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Împădurim alături de HOLCIM

colaj holcim

“Suntem bucuroși să avem alături de noi HOLCIM România. Sprijinul acordat an de an de această companie ne oferă stabilitate. Astfel, ne putem planifica acțiunile conform unor standarde deja skyoga  asumate” a declarat Liana Buzea, fondatorul „Plantăm fapte bune în România”.

HOLCIM România se află în al treilea an de colaborare cu inițiativa noastră. Echipele de angajați se implică activ în plantări, redirecționează cei 2% din salarii spre inițiativa noastră iar compania acoperă parțial necesarul de resurse ale inițiativei noastre.

 „Într-un moment în care spațiul public este dominat de știri descurajatoare, dezrădăcinante, România are nevoie tot mai mult de modele, de fapte bune și, mai ales, de oameni care să le inițieze și să le planteze. Suntem extrem de bucuroși  North Face Jacket Sale  că, de mai bine de doi ani Holcim România este alături de echipa “Plantăm fapte bune în România”. Credem cu tărie că oamenii au capacitatea să schimbe mentalități și realități care pot părea implacabile. Este nevoie însă de proiecte care să-i adune în jurul unei cauze și echipe omogene, bine pregătite și motivate. Iar inițiativa naționala “Plantăm fapte bune în Romania” este unul dintre acei catalizatori de care toți avem nevoie ca să nu ne pierdem rădăcinile. Și, mai mult decât atât, să prindem altele noi" a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă.

magnifiercrosschevron-down