Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

FAN Courier plantează fapte bune

998428_484438094974962_85438976_n

În toiul plantărilor de primăvară, colega noastră, Liana, a trecut printr-o întâmplare simpatică. "Încercam să găsesc o soluţie pentru transportul puieţilor, de la pepinieră până la terenul pe care urma să-i plantăm". După mai multe încercări fără succes, Liana a apelat în final la o firmă de curierat. "L-am rugat pe inginerul silvic să-mi dea adresa pepinierei, ca să pot trimite o maşină de la FAN Courier.”

Discuţia telefonică pe care a avut-o atunci colega noastră cu reprezentantul pepinierei a rămas memorabilă. Pe scurt, Liana a primit indicaţiile referitoare la numele localităţii  în a cărei apropiere se afla pepiniera, precum şi recomandarea trimiterii curierului în pădure întrucât nu aveau altă adresă. Reacţia Lianei: ”Cum adică să vă caute în pădure? Ce să-i spun şoferului, cum intră în pădure, să înceapă să claxoneze până îi răspunde cineva?!”

Până la urmă, cei doi au ajuns la un consens: Liana a intrat pe Google Maps, a luat coordonatele GPS ale pepinierei cu pricina şi le-a trimis echipei FAN Courier.

În ziua următoare, puieţii au ajuns cu bine, iar noi ne bucurăm de un partener logistic în toată ţara.

Cu FAN Courier, copaceii noştri ajung oriunde, cu plăcere.

Mai mult, ca urmare a acestei întâmplări, pe Harta tăierilor de păduri putem încărca şi pepinierele din ţara noastră.

magnifiercrosschevron-down