Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

FAN Courier, curierul faptelor bune

fancourier1

FAN Courier va continua să sprijine inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România și anul acesta. 

În 2014, serviciile de curierat și transport logistic vor fi asigurare de FAN Courier, care devine astfel sponsor al inițiativei Plantăm fapte bune în România”. Toate necesitățile de transport material ale inițiativei vor fi asigurate pro bono de către echipa FAN Courier, indiferent unde este necesar în țară.

„Cu partenerul nostru logistic, toate uneltele și copăceii sunt punctuali pe plantații. Suntem recunoscători FAN Courier pentru angajamentul susținut” a declarat Liana Buzea, fondatorul Plantăm fapte bune în România”.

Obiectivul FAN Courier în cadrulul colaborării este să contribuie la îmbunătățirea mediului înconjurător chiar prin oferirea serviciilor proprii. Angajații FAN Courier sunt încurajați să participe la acțiunile de împădurire, voluntarii care doresc să se alăture echipei Plantăm fapte bune în România vor planta copaci în 10 județe din țară.

„Sloganul FAN Courier, ‹‹Oriunde cu plăcere››, se potrivește mănușă cu obiectivul pe care îl avem în cadrul inițiativei Plantăm fapte bune în România. FAN Courier a fost dintotdeauna în slujba oamenilor și a mediului înconjurător. Trăim, respirăm și ne integrăm în fiecare comunitate, oferind cu plăcere și responsabilitate ajutorul. E o datorie morală de a face ceva cu și pentru oameni asigurând necesitatile de transport ale celor 10 județe implicate anul acesta” a declarat Felix Pătrășcanu, Director General FAN Courier.

magnifiercrosschevron-down