Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Avem sprijinul EUROLINES

eurolines _ site
Grupul Eurolines România a devenit partenerul iniţiativei naţionale de împădurire pe bază de voluntariat "Plantăm fapte bune în România" fiind deja întreprinse primele acţiuni.

Astfel, cu sprijinul Grupului Eurolines România, au fost susținute eforturile de împădurire ale unor terenuri care au alunecat fie peste drumul național DN 73C din județul Argeș, localitatea Tigveni, fie în localitatea Breaza, județul Prahova, în apropierea Liceului UCECOM.

Sprijinul grupului condus de Dagoş Anastasiu a fost oferit prin transportul voluntarilor cu 3 autocare Eurolines. În plus, 40 de angajați ai Eurolines şi TUI TravelCenter s-au implicat personal, în calitate de voluntari, în acțiunea de împădurire de la Breaza, judeţul Prahova, unde au venit însoțiți de prieteni și familii și, împreună, au plantat aproximativ 800 de puieți. Copiii voluntarilor au fost cei mai încântați de această acțiune.

"Grupul Eurolines România s-a implicat constant în ultimii ani şi va continua să se implice şi pe viitor în proiectele care au ca scop construirea unui viitor mai frumos şi mai sigur pentru noi şi copiii noştri, iar "Plantăm fapte bune în România" este o astfel de iniţiativă lăudabilă", a spus Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România.

"Plantăm fapte bune în România" are primul partener din mediul transportului de persoane cu autocarul, care a susținut voluntariatul prin asigurarea componentei de transport, voluntarilor doritori de fapte bune. Sprijinul acordat de EUROLINES este unul prețios pentru noi și ne dorim un parteneriat pe termen lung cu această companie", a declarat Liana Buzea, coordonator național “Plantăm fapte bune în România”.

magnifiercrosschevron-down