Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Eurolines împădurește România

 colaj eurolines

Grupul Eurolines România va continua să sprijine și în 2014 inițiativa noastră. 70 de voluntari au participat la plantarea din județul Prahova, localitatea Breaza. Alături de Cristian Baciucu și Dragoș Anastastiu, top manangementul companiei, voluntarii au plantat aproximativ 700 de copăcei. Resursele necesare au fost asigurate de Asociatia EcoAssist, reprezentantul legal al „Plantăm fapte bune în România”, iar transportul și implicarea voluntarilor au fost susținute intern.

„Grupul Eurolines România s-a implicat constant în ultimii ani în proiectele care au ca scop construirea unui viitor sustenabil pentru România de azi și de mâine, iar aderarea la cauza de mediu “Plantăm fapte bune în România“ dă un nou impuls și o  nouă direcţie acestor activităţi.

Grupul Eurolines România a devenit astfel primul partener al Plantăm fapte bune în România din domeniul transportului de persoane cu autocarul, care susține voluntariatul, iar membrii echipei sale au participat deja benevol la câteva acţiuni de împădurire.

Voluntarii noştri şi copiii lor au plantat mii de puieţi la Breaza, judeţul Prahova şi la Peştera, judeţul Constanţa, iar implicarea lor în cauza de mediu Eurolines reprezintă doar începutul unui parteneriat, pe care îl dorim pe termen lung, dintre Grupul Eurolines şi Plantăm fapte bune în România”, a declarat Cristian Băciucu, General Manager.

magnifiercrosschevron-down