Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Din respect pentru mediu, Kaufland România a susținut o nouă acțiune de împădurire

 Pentru al doilea an consecutiv, Kaufland România s-a alăturat inițiativei Plantăm fapte bune în România , susținând acțiunile de împădurire cu ajutorul voluntarilor.

În data de 25 noiembrie, aproape 700 de puieți de pop au prins rădăcini la Călugăreni, în județul Giurgiu. Astfel, un nou hectar a fost împădurit prin implicarea angajaților Kaufland și cu susținerea financiară a companiei.

În 2016, Kaufland s-a implicat alături de Plantăm fapte bune în România la Jegălia, în județul Călărași, iar în primăvara acestui an, voluntari din cadrul companiei au plantat la Siliștea Gumești în județul Teleorman.

"Pentru noi, implicarea în acțiunile de împădurire a României se subințelege. Participăm ca și companie, iar colegii noștri se implică an de an cu mare entuziasm", a declarat Anna Katharina Scheidereiter responsabil CSR Kaufland România.

În luna noiembrie, aproape 4,100 de voluntari au împădurit  26 de hectare, în 10 judeţe ale țării, în cadrul campaniei de împădurire organizate de Plantăm fapte bune în România.  Numărul total de puieţi plantaţi este de 83,185.

Pe pagina de Facebook a iniţiativei PlantamFapteBuneInRomania  sunt disponibile imagini și alte materiale din timpul acțiunii de împădurire. 

 

magnifiercrosschevron-down