Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

De Crăciun putem fi mai buni, să facem fapte bune!

Fiecare Crăciun trezeşte în fiecare din noi un sentiment plăcut, ne aminteşte de familie, de cadouri, de voie bună.

Dar sunt şi situaţii în care Crăciunul nu este tocmai o sărbătoare a bucuriei. Exista si familii necăjite care nu pot oferi cadouri, un brad împodobit sau chiar mâncare pe masă. Pentru aceste cazuri, MagazinulDeBrazi.ro ne invită să facem o faptă bună.

A fost initiata campania „Împarte bucurie” prin care oricine poate sprijini un orfelinat, centru de plasament, casă de copii sau cămin de bătrâni achiziţionând pentru ei un brăduţ de Crăciun. Campania îşi propune să ofere Sărbători mai frumoase celor mai puţin norocoşi dintre noi.

Astfel, in perioada 22 noiembrie – 24 decembrie 2011 Magazinul De Brazi ne invită să achiziţionăm un braduţ de Crăciun pentru un orfelinat, centru de plasament, casă de copii sau cămin de bătrâni. Brăduţul va fi livrat gratuit la locul respectiv de către reprezentanţii Silva Group România.

Organizatorii oferă o reducere de 30% din valoarea brazilor tăiaţi cu înălţimi cuprinse între 2 şi 6 m şi de 5% din valoarea brazilor cu rădăcină. Donaţia nu este condiţionată de achiziţia altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.

Derulată în parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Speranţei şi Asociaţia Inima Copiilor, campania „Împarte bucurie” îşi propune să ofere un Crăciun mai frumos celor mai puţin norocoşi dintre noi.

Pentru a achiziţiona un braduţ pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau cămin de bătrâni trebuie accesată secţiunea „Împarte bucurie” de pe site-ul www.MagazinulDeBrazi.ro, unde se află lista centrelor către care se pot face donaţii. După confirmarea comenzii şi efectuarea plăţii, brăduţul va fi livrat gratuit de către reprezentanţii Silva Group România în locaţia aleasă de dumneavoastră.

Toţi cei care doresc să se implice sau să sprijine campania „Împarte bucurie” pot contacta organizatorii pe adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon 0732.971.257.

Echipa "Plantam fapte bune in Romania!" le ureaza succes organizatorilor si speram sa auzim de cat mai multe fapte bune facute in aceasta iarna!

magnifiercrosschevron-down