Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

De 3 ani, spunem împreună ”Oriunde, cu plăcere”

Și în 2015, FAN Courier este partenerul principal al inițiativei ”Plantăm fapte bune în România”, în serviciile de curierat și transport logistic. Toate necesitățile de transport material ale inițiativei vor fi asigurate pro bono de către echipa FAN Courier, indiferent unde este necesar în țară.

Obiectivul FAN Courier în cadrul colaborării este să contribuie la îmbunătățirea mediului înconjurător chiar prin oferirea serviciilor proprii. Angajații companiei sunt încurajați, de asemenea, să participe la acțiunile de împădurire.

Voluntarii care doresc să se alăture echipei ”Plantăm fapte bune în România” pot planta copaci în primăvara acestui an în județele Ialomița, Constanța și Iași.


Logo-Fan-Curier


"Sloganul FAN Courier, ”Oriunde cu plăcere”, se potrivește mănușă cu obiectivul ”Plantăm fapte bune în România”.
FAN Courier a fost dintotdeauna în slujba oamenilor și a mediului înconjurător. Trăim, respirăm și ne integrăm în fiecare comunitate, oferind cu plăcere și responsabilitate ajutorul. E o datorie morală de a face ceva cu și pentru oameni asigurând necesitățile de transport ale celor 10 județe implicate anul acesta" a declarat Felix Pătrășcanu, Director General FAN Courier.

magnifiercrosschevron-down