Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

CUBE Training ne-a organizat intalnirea strategica pe 2013

Echipa Plantăm fapte bune în România s-a întâlnit la Plaiul Foii pentru a stabili prioritățile și obiectivele pe anul 2013.

Astfel, timp de aproape 3 zile coordonatorii din județe precum Argeș, Brașov, Constanța, Covasna, Iași, Mureș, Prahova, Salaj și Satu Mare cât și echipa de la București au purtat discuții despre situațiile întâlnite la acțiunile de împădurire, despre demersurile necesare unei acțiuni de plantare de puieți, unei acţiuni de îngrijire a puieţilor dar și despre strategii de strângere de fonduri, comunicare sau construirea Hărții tăierilor de păduri.

Pe masa de discuții au mai fost puse și subiecte precum:

  •  acțiunea de verificare a tăierilor de pădure, acțiune efectuată în toamna anului trecut în județul Argeș împreună cu autoritățile locale care a scos la iveala mai multe nereguli.
  • importanța aplicației dezvoltată de  această inițiativă națională de împădurire, Harta tăierilor de păduri și cum poate fi folosita concret de organizatori, cetățeni și autorități.

Teambuilding Plaiul Foii

Îi mulțumim lui Bogdan Popescu de la CUBE Training care a creat o atmosferă constructivă, creativă și propice discuțiilor. Și ne pare bine ca am fost "cel mai conștiincios și atent grup" pe care l-a avut in grijă 🙂

magnifiercrosschevron-down