Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Colocviu CAESAR - Mediu 2030: Despăduriri, Inundații, Încălzire Globală

Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români (CAESAR), dezvoltat de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), organizează împreuna cu LSRS Colocviul CAESAR "Mediu 2030", care se va desfăşura în data de 25 iunie 2012, la Bucureşti, şi al cărui scop este de a pune bazele unui proiect la scară naţională pentru evitarea inundaţiilor în România până în 2030. La eveniment vor participa membrii CAESAR, reprezentanţi ai organizațiilor non-guvernamentale din domeniul protecţiei mediului, și actori din sfera publică și privată.

“Colocviu CAESAR ‘Mediu 2030’ continuă sub umbrela CAESAR inițiativele demarate în cadrul Forumului România Jună din August 2011 - și este primul dintr-o suită de colocvii CAESAR care au ca și scop implicarea experților români de acasă și din străinătate în proiecte cu impact social pe termen mediu si lung. Inundațiile din România, care cauzează anual pagube economice inestimabile și suferință în mijlocul celor mai vulnerabile categorii sociale, prezintă o tematică de dezbatere si acțiune perfectă pentru tânăra generație în procesul de asumare a construcției propriului viitor,” a declarat Ana Becheru, Coordonator al filialei LSRS-UK și coordonator al Colocviului CAESAR “Mediu 2030”.

Partenerii institutionali sunt: Ministerul Mediului si al Padurilor, Regia Nationala a Padurilor - ROMSILVA, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Asociatiile MaiMultVerde, Guerrilla Verde, Generatia Verde, EcoMagazin, Asociatia Partener pentru Tine, cat si parteneri din strainatate precum Romani in UK, comunitate de peste 50.000 persoane.

Alaturi de acesti parteneri ai evenimentului se afla si Plantam fapte bune in Romania, prin coordonatorul de proiect Liana Buzea.

magnifiercrosschevron-down