Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Ce au în comun Wipro Cares România și Plantăm fapte bune în România?

Iubirea și respectul pentru mediul înconjurător stau la baza celor cinci ani de parteneriat cu Wipro Cares România. 300 de voluntari au participat, de-a lungul timpului, la acțiunile de împădurire sau la competițiile sportive alături de Plantăm fapte bune în România. Pe lista realizărilor comune, se numără și primul proiect care vizează conștientizarea și protecția mediului.

Wipro Cares România și-a luat angajamentul să se implice în proiecte de mediu care fac diferența. Astfel, ne-am alăturat proiectului de împădurire națională, prin parteneriatul strategic cu Plantăm fapte bune în România. Anul acesta, pentru al cincilea an la rând, angajații Wipro Cares București și Timișoara, în număr de peste 120, și-au adus contribuția la această inițiativă națională de împădurire. Mulțumim colegilor și invitaților pentru entuziasmul cu care au participat la acțiunile de plantare. De asemenea, le mulțumim copiilor și profesorilor Școlii Sohatu/Progresu. Proiectele derulate împreună ne-au permis să contribuim la educarea elevilor în ceea ce privește conștientizarea, protejarea mediului, invitându-i să participe la evenimentele de plantare. Le suntem recunoscători pentru bucuria cu care au acceptat invitația. Nu în ultimul rând, mulțumim echipei Plantăm Fapte Bune în România pentru organizare “, a declarat Teodora Todoran – Training Lead și voluntar Wipro Cares România.

Cei aproape 10 ani de activitate au la bază parteneriatele strategice pe care am reușit să le construim. Susținerea financiară și implicarea în acțiunile de împădurire pe care angajații Wipro Cares România ni le oferă sunt un semn de recunoaștere a muncii noastre“, a declarat Georgiana Tătulescu, Coordonator Fundraising Plantăm fapte bune în România.

magnifiercrosschevron-down