Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Buzău, loc de întâlnire pentru voluntarii de fapte bune

„Puieții de mojdrean sădiți la Cozieni au completat și încheiat cu succes acțiunea de plantare începută în 18 noiembrie, al cărui scop este stoparea fenomenelor de eroziune și de alunecare a solului pe dealul ce a făcut obiectul împăduririi. După ce timp de o săptămână, zi de zi, comunitatea locală s-a mobilizat și a reușit plantarea, în pofida condițiilor meteo potrivnice, a jumătate din numărul necesar de puieți, în data de 25 noiembrie numărul mare de voluntari, pofta lor de a „planta fapte bune" și voia bună au oferit un deznodământ fericit evenimentului.

Cazmalele voluntarilor au construit în timp record vetre pentru micii noi „locatari" ai terenului care, până acum câteva zile, era doar un petec de pământ neproductiv. E uimitor cum în urma unei armate de oameni aflată în război cu solul potrivnic poate rămâne o pace de puieți. Mulțumim voluntarilor care ne-au dat timp, zâmbete și aer!”, declară Emil Ifrim, coordonator local Buzău.

 La Cozieni, în judeţul Buzău, voluntarii au plantat 10.000 de puieţi de mojdrean și 2.500 de puieți de stejar pufos, pe o suprafață de 4.2 hectare puse la dispoziție de autoritățile locale.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro).

La nivel național, sprijină inițiativa companiile Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Partenerii locali ai evenimentului sunt: Primăria Cozieni, Asociația pentru prevenirea și combaterea fraudei.

Au participat cu voluntari: AAYLEX, Adobe, NEPI, CCHBC, Digimat, KFC și Lidl.

Acţiunea a fost realizată cu susținerea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Mulțumim tuturor celor implicați și vă invităm să accesati pagina de facebook a inițiativei pentru imagini de la acțiunile de împădurire: Plantam fapte bune in Romania

magnifiercrosschevron-down