Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Brăduțul faptelor bune

vizual brăduți

„Plantăm fapte bune în România” și “Magazinul de brazi” aduc emoţie şi responsabilitate Crăciunului tău: cumpără un brăduț crescut în ghiveci și un procent din valoarea lui va fi folosit în acțiunile de împădurire de anul viitor.

Poți alege din propunerile următoare (click pentru cumpărare):

  1. Bradul Normandian de 80-100cm (249lei)

  2. Molidul Argintiu Picea Pungens Glauca de 80-100cm (199lei)

Pentru a susține proiectul Plantăm fapte bune în România, trebuie să introduci codul pfbro2014, în momentul efectuării plății online. Astfel, susții acțiunile de împădurire din 2015.

Dacă dorești să oferi un cadou inedit colaboratorilor sau partenerilor, Brăduțul argintiu în ghiveci, de 60-80cm (179 lei) vine cu o reducere 10% pentru companiile care achiziționează mai mulți brăduți simultan. În plus, un procent din prețul lor va fi donat acțiunilor de împădurire de anul viitor. Adresa de contact pentru această ofertă este:  liana . buzea @ plantamfaptebune . ro

Brăduțul în ghiveci de la PFBRo și Magazinul de Brazi poate fi atât un cadou unic, cu o semnificație socială și de protecție a mediului, cât și o faptă bună făcută alături de prieteni sau familie. În plus, plantarea lui poate fi un alt moment plăcut, de care să vă bucurați împreună. Brăduții provin din pepiniere scandinave, aclimatizați în România, și pot fi plantați cu succes în orice loc din țară.

„Ca și anul trecut, și anul acesta, împreună ne facem Crăciunul mai bun, iar cu o parte din fonduri ne continuăm acțiunile de împădurire de anul viitor”, a declarat Liana Buzea, fondatorul  “Plantăm fapte bune în România”.

Proiectul demarat de Plantăm fapte bune în România se potrivește de minune cu planurile noastre în privinta salvării pădurilor românești și de promovare a exploatării din plantații controlate, neafectând echilibrul natural și suntem convinși că pe termen scurt și mediu va avea un real succes.” Ovidiu Neacșu –Director Comercial Silva Group România.

Brăduții pot fi comandați până cel târziu vineri, 19 decembrie, pentru a putea fi trimiși direct la tine acasă, la timp.

magnifiercrosschevron-down