Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Am plantat și am colecționat aer curat alături de Daikin România

Pentru al doilea an consecutiv, Daikin România a susținut acțiunile de împădurire organizate de Plantăm fapte bune în România.


După succesul acțiunii din 2017, în urma căreia au fost plantați 13.000 de puieți, în 2018 Daikin România a susținut în continuare Plantăm fapte bune în România, încurajând-și partenerii, clienții și publicul larg să se alăture misiunii de a crea o Românie mai verde și să se implice în demersurile de protejare a mediului înconjurător.

Sub sloganul „Noi plantăm copaci, tu colecționezi aer curat”, Daikin România a făcut, în 2018, încă un pas spre redobândirea echilibrului naturii prin programul de responsabilitate socială „Plantăm Aer”, contribuind cu peste 6.000 de puieți forestieri la împădurirea mai multor terenuri din țară. Pentru al doilea an consecutiv, compania a susținut financiar și cu voluntari acțiunie de împădurire din luna noiembrie.

Daniel Vasile, Directorul General al companiei Daikin România, povește despre experiența celor 2 ani de colaborare, într-un interviu acordat “Plantăm fapte bune în România”.

magnifiercrosschevron-down