Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Am plantat 10.000 de puieți de cer la Grecești

Sâmbătă, 16 martie 2019, la Grecești, în județul Dolj a avut loc o nouă acțiune de împădurire a inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariatPlantăm fapte bune în România”.

 „O zi de primăvară și o plantare reușite. Într-un timp record, de 1 oră și jumătate, au fost plantați 10.000 de puieți de cer pe o suprafață de 2 ha de teren degradat, în comuna doljeană Grecești. 750 de voluntari au dovedit că, în Dolj, oamenii au decis să fie responsabili față de natură și determinați să continue șirul faptelor bune”, a declarat Marlena Melinescu, coordonator local Dolj.

Organizatorii locali: Asociația CREȘTINI Craiova, Primăria și Consiliul Local al Comunei Grecești.

Partenerii naționaliJYSK, Bergenbier și Dedeman. Susțin financiar inițiativa: Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland, Unicredit Consumer Financing și Unilever.

Susținători locali: Direcția Silvică DOLJ, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj, Gruparea Mobila de Jandarmi Craiova, Universitatea din Craiova Facultatea de Horticultură, Școala Gimnazială Grecești, ecoșcolile si gradinițele din județ.

Mulțumim tuturor voluntarilor și partenerilor care au făcut posibilă acțiunea din acest an!

magnifiercrosschevron-down