Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Allberry.ro sprijina echipa PFB

Suntem bucurosi sa anuntam ca incepand cu data de 4 august 2011 avem sprijinul Allberry.ro, platforma de antreprenoriat si afaceri sociale. In acest moment echipa de organizare are un spatiu in care poate lucra, multumita fondatorului Allberry.ro, Manuela Voicila.

„Iniţiative precum „Plantăm fapte bune în România!”, care se ridică de la zero şi care vin să arate că putem fi creativi şi că putem face lucruri trainice cu munca voluntară sunt cele care ne mişcă cel mai mult. Am ales să susţinem echipa după ce am asistat la o discuţie organizatorică şi am văzut cum oameni simpli pun la cale fiecare detaliu al unei iniţiative ample. Îi salutăm pe noii noştri colegi şi le stăm alături” a declarat Manuela Voicilă, fondator al Allberry.ro

 

Allberry.ro este platforma pentru antreprenoriat şi afaceri sociale, care promovează produse speciale provenite din diverse ateliere sociale sau executate de persoane din diverse categorii vulnerabile.

Suntem bucurosi ca am gasit acest sprijin, le multumim si le uram bun venit Manuelei Voicila si membrilor Allberry.ro in echipa noastra.

magnifiercrosschevron-down