Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Alergăm și plantăm împreună

160 de alergători au ales Plantăm fapte bune în România  în cadrul OMV Petrom Semimaratonul București, desfășurat sâmbătă, 14 mai.

În 2016, echipa de proiect a participat pentru prima dată la competiile sportive organizate de Bucharest RUNNING CLUB, încercând sa devină cauză asociată a evenimentului.

”În mai 2016, la Semimaratonul București, deveneam una din cauzele recomandate ale evenimentului. Participarea noastră ca proiect, a fost și rămâne în continuare, răspunsul firesc la dorința voluntarilor plantatori de a ne susține ori de cate ori au ocazia. O fac sub numele echipei #teamPFBRo care, până în prezent, a adunat la start peste 500 de alergători, dintre care 160 la evenimentul din 14 mai 2017.

Le suntem recunoscători tuturor și le multumim încă o dată pe aceasta cale. Pentru noi, ei sunt exemplul cel mai clar  că voluntariatul și evenimentele sportive  fac ”casă bună” și se completează excelent! ” , declară Simona Camburu, Coordonator Fundraising, Plantăm fapte bune în România.

Anul acesta, companiile parterne care și-au susținut angajații cu achiziționarea kiturilor sunt: ALPHA BANK ROMANIA, BDO SUPPORT SERVICES, Bunge, CBRE Sport Division. Engie, IBM, Lagardere Travel Retail, Luxoft Romania, Menatwork, OMV Petrom, SG EBS, Tremend, UniCredit Bank Romania și Vodafone Red Team.

Toți alergătorii sunt invitați în data de 18 noiembrie 2017 să ia parte la plantarea ”Pădurii sportivilor” a cărei locatie o vom anunța in toamna. Pentru cei care nu vor participa la acțiune, noi vom planta un puiet forestier în semn de recunoștință.

Echipa Plantăm fapte bune în România promovează cauza pădurilor, sub orice formă, iar în data de 18 noiembrie va organiza o nouă mobilizare civică în cât mai multe județe ale țării.

Împreună „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”

magnifiercrosschevron-down