Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Acţionăm responsabil

banner_concurs_RS

Harta tăierilor de păduri este aplicaţia online publică din România în care se pot raporta tăierile de păduri, fie utilizând imaginile disponibile pe Google Maps, fie prin transmiterea informaţiei chiar de la locul faptei. Aplicaţia este realizată în cadrul "Plantăm fapte bune în România", iniţiativă naţională de împădurire pe bază de voluntariat.

Harta a fost vizitată de peste 6.500 de persoane, iar numărul sesizărilor a depășit 1.400 la nivel național. Primele trei județe cu cele mai multe tăieri de păduri raportate prin aplicaţie sunt Argeş (178 raportări), Suceava (161) şi Covasna (124).

Ne-am înscris cu Harta tăierilor de păduri în competiția inițiativelor de responsabilitate socială organizată de Federatia Junior Chamber International (JCI)

Concursul, dedicat iniţiativelor de responsabilitate socială, se adresează sindicatelor, patronatelor, ONG-urilor, asociaţiilor de IMM-uri, comitetelor sectoriale  şi camerelor de comerţ. Până pe 31 iulie ne propunem să ne înscriem cu încă un proiect în această competiţie.

Vă ţinem la curent cu veşti de bine despre evoluţia noastră

magnifiercrosschevron-down