Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

7 Aprilie - O zi despre mediu și voluntariat

Duminică, 07 aprilie 2019, la Negomir, în județul Gorj a avut loc o nouă acțiune de plantare a inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariatPlantăm fapte bune în România”.

 „O zi de primăvară și o plantare reușite, chiar dacă după unele estimări se spunea că va ploua duminică. Într-un timp record, de 1 oră și jumătate, au fost plantați 8.000 de puieți de cer și salcâm pe o suprafață de 1,8 ha de teren degradat (95% cu gropile făcute).

 Aproape 300 de voluntari au dovedit faptul, că, și în Gorj, oamenii au decis să fie mai responsabili față de natură și mai solidari unii cu ceilalți, continând șirul faptelor bune, și la Negomir. Din păcate, puieții n-au fost chiar de ajuns, dar Direcția Silvică Gorj, împreună cu o parte dintre participanți planta în  gropile rămase, în cursul zilei de joi, 11 aprilie”, a declarat Elena Sîrbu, coordonator județean Gorj.   

Organizatorii locali: Asociația TEAM for NEXT GENERATION din Novaci-Gorj, Primăria și Consiliul Local al comunei NEGOMIR.   

Partenerii naționaliJYSK, Bergenbier și Dedeman.

Alături de ei, susțin financiar inițiativa: Celco, Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland și SIXT.

Parteneri și sponsori locali: Direcția Silvică și I.S.J. GORJ, Minprest Serv SRL, Crucea Roșie Română – Filiala Gorj, Profi Rom Food.     

Susținători locali: S.J.G.D.A.S Gorj, I.S.U. Gorj, Inspectoratul de Jandarmi județean Tudor Vladimirescu Gorj, Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj, D.G.A.S.P.C. Gorj,  Liceul Teologic Tg.Jiu, Liceul din Mătăsari, Liceul din localitatea Roșia-Jiu, Liceul din localitatea Bâlteni, Comunitatea locală-Negomir.  Mulțumim tuturor voluntarilor și partenerilor care au făcut posibilă acțiunea din acest an!

magnifiercrosschevron-down