Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

18 noiembrie – Voluntarii își dau întâlnire la Vladimir

„Voluntariatul nu e un moft, e o necesitate. Într-o lume în care valorile materiale au ajuns să fie mai importante decât toate celelalte, e nevoie și de oameni care să gândescă astfel, mai ales când vine vorba de a sprijini cauza Aurului Verde și de a contribui la împiedicarea alunecărilor de teren dintr-o comunitate a județului tău. Ne așteptăm așadar, ca în spiritul faptelor bune, solidaritatea umană şi dragostea pentru natură să-și dea mâna în 18 noiembrie, și să plantăm cu drag și spor, în localitatea Vladimir”, spune Elena Sîrbu, coordonator județean Gorj.

Aproximativ 380 de voluntari vor participa la plantarea a 9.000 de puieți de salcâm și cer, pe o suprafață de 1,8 ha, teren neproductiv și cu pericol de alunecare, aparținând Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Vladimir.

În urma activității de plantare sau de organizare, voluntarii vor primi certificatul Green Endorsement, recunoscut în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement), sau un certificat de participare din partea Asociației Team for Next Generation, organizator local Gorj.

Acţiunea din 18 noiembrie este realizată cu susținerea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La nivel național, sprijină inițiativa companiile Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Partenerii şi sponsorii locali sunt: Primăria și Consiliul Local Vladimir, Direcția Silvică Gorj, ISJ Gorj, Consiliul Județean și Instituția Prefectului Gorj, Liga Studenților din U.C.B, Liceul Teologic, Colegiul Tehnic Ghe.Magheru, Colegiul Economic V.Madgearu, Colegiul Tehnic Nr.2, Colegiul Tehnic H.Coanda, Liceul Energetic, Liceul Roșia Jiu, ExpresTransport SA și Carrefour.

Organizatori locali sunt: Asociația Team for NEXT GENERATION, Primăria și Consiliul Local Vladimir.

Pune în calendar al treilea weekend din noiembrie, ca fiind data în care vei schimba în bine soarta pădurilor din România!

Mulțumim tuturor celor implicați și sperăm să țină vremea cu noi. Echipa organizatorică va anunța orice modificare a programului care poate apărea în funcție de  condițiile meteorologice.

 

 

magnifiercrosschevron-down