Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

18 noiembrie – Voluntarii își dau întâlnire la Moinești

 

În data de 18 noiembrie, municipiul Moinești este partener al inițiativei naționale pe bază de voluntariat ”Plantăm fapte bune în România”, aparținând Asociaţiei EcoAssist din București.

În  2017, Asociația ACTIV și Primăria Moinești au răspuns apelului  lansat de „Plantăm fapte bune în România”. Vor acționa 400 de voluntari inimoși, oameni care doresc să lase generațiilor viitoare o lume mai bună.

2 hectare de teren degradat, supus eroziunii, afectat de exploatarea din zona și situat intr-un punct vulnerabil de alunecare, va fi stabilizat prin plantarea a 8.000 de puieți de pin silvestru, prin implicarea voluntarilor.

În urma activității de plantare sau de organizare, voluntarii vor primi certificatul Green Endorsement, recunoscut în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Acţiunea din 18 noiembrie este realizată cu susținerea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La nivel național, sprijină inițiativa companiile Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Mulțumim tuturor celor implicați și sperăm să țină vremea cu noi. Echipa organizatorică va anunța orice modificare a programului care poate apărea în funcție de  condițiile meteorologice.

 

 

magnifiercrosschevron-down