Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

18 noiembrie – O zi despre păduri şi voluntariat

 

"Vom desfășura o acțiune de completare cu puieți în cea de a doua plantație deschisă de noi în anul 2016, cu rol de perdea de protecție forestieră, la Sînmihaiu Român.  Deși inițial am dorit să completăm plantația forestieră de la Utvin, ploile din ultima perioadă ne îngreunează accesul la terenul de pe hotar. Ca atare, aici, vom reveni în primăvară. ", a menționat Andreia Schneider, coordonator local Timiş.

La Sînmihaiu Român, în judeţul Timiş, aproximativ 500 de voluntari s-au înscris pentru a planta 4.000 de puieţi forestieri (stejar penduculat, frasin și corcoduș).

Echipa organizatorică pune la dispoziţia voluntarilor transport (plecare din parcarea Iulius Mall, ora 8:00, celor care au solicitat), material săditor, mănuși de protecție, unelte, apă, sandwich-uri, serviciu de prim ajutor și cabine ecologice.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Acţiunea din 18 noiembrie este realizată cu susținerea Jandarmeriei Române şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La nivel național, sprijină inițiativa companiile Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Organizatori locali sunt: Asociația ECO CLUB Timișoara şi Primăria și Consiliul local al comunei Sînmihaiu Român. Partenerii locali ai acţiunii sunt: Continental Automotive Products, Tires Division și Hella Romania. Susținători: Iulius Mall şi AdPartner.

Mulțumim tuturor voluntarilor și sperăm să țină vremea cu noi. Echipa organizatorică va anunța orice modificare a programului care poate apărea în funcție de  condițiile meteorologice.

magnifiercrosschevron-down